Cadeaubon

Schenk iemand een luxueuze ontspanning

Wenst U iemand een leuk geschenk te geven, maar weet U niet goed wat ? Dan hebben wij voor U de ideale oplossing. Een cadeaubon van Sauna Ambiente is het perfecte geschenk voor verjaardagen, valentijn, feestdagen, trouwfeesten,… of gewoon iemand verrassen met een unieke ervaring. Wij beschikken over een ruim assortiment aan cadeaubonnen welke wij voor u steeds mooi verpakken, indien u de bon komt afhalen. Cadeaubonnen blijven 1 jaar geldig en kunnen gans dat jaar verbruikt worden, zowel overdag als 's avonds, behalve op zon- en feestdagen, bepaalde vakantieperiodes (cfr. zomer-, kerstvakantie) en speciale actieperiodes (Valentijn, acties, kortingen..). De bon is niet inruilbaar voor een andere geschenkbon of geld en kan slechts éénmaal gebruikt worden. De geldigheidsdatum van de cadeaubon wordt niet verlengd, om welke reden dan ook. Reservaties met cadeaubonnen kunnen enkel telefonisch (niet online) gemaakt worden. Wij raden u aan om tijdig te reserveren indien u over een cadeaubon beschikt, de cadeaubon wordt in geen elk geval verlengd. Wij aanvaarden slechts 1 cadeaubon per sessie. U heeft de keuze uit volgende mogelijkheden:
  • U bepaalt zelf de waarde van de bon waarmee de gelukkige ontvanger van de cadeaubon uit ons assortiment kan kiezen.
  • U stelt zelf een pakket samen waarvan de gelukkige ontvanger van de cadeaubon gebruik kan maken.
  • Onze cadeaubonnen kunnen afgehaald worden (na afspraak per Tel/SMS/Mail)
  • Onze cadeaubonnen kunnen verstuurd worden per aangetekende post ( supplement 10€ verzendingskosten)
  • Onze cadeaubonnen kunnen online besteld worden, door u afgeprint na betaling om vervolgens te overhandigen aan de gelukkige !

Online reserveren

Indien u graag meer informatie wenst mag u steeds contact opnemen : contacteer ons! Rekening voor overschrijving : BE96 6451 9795 4605 (gelieve het woord “cadeaubon” te vermelden)