Cadeaubon

Schenk iemand een luxueuze ontspanning

Wenst U iemand een leuk geschenk te geven, maar weet U niet goed wat ? Dan hebben wij voor U de ideale oplossing. Een cadeaubon van Sauna Ambiente is het perfecte geschenk voor verjaardagen, valentijn, feestdagen, trouwfeesten,… of gewoon iemand verrassen met een unieke ervaring. U hebt de keuze uit verschillende SAUNA arrangementen. Cadeaubonnen kunnen enkel afgehaald worden, na afspraak.

Cadeaubonnen kunnen gedurende de aangegeven periode op de bon verbruikt worden, zowel overdag als 's avonds, behalve op zon- en feestdagen  en speciale actieperiodes bepaald door Sauna Ambiente (Valentijn, promo acties, last minutes, kortingen..). De bon is niet inruilbaar voor een andere geschenkbon of geld en kan slechts éénmaal gebruikt worden. De geldigheidsdatum van de cadeaubon wordt NIET verlengd, om welke reden dan ook.

Directe Online reservaties met een kadobon worden niet aanvaard. Reservaties met cadeaubonnen kunnen enkel per mail aangevraagd worden. In deze mail vermeldt u diverse data en uren waarop u ons wenst te bezoeken, alsook de BONNUMMER ! Wij raden u aan om tijdig te reserveren indien u over een cadeaubon beschikt teneinde een geschikte datum voor u te vinden. Indien u laattijdig belt, kunnen wij niet meer garanderen dat er nog beschikbare sessies zijn. De vervaldatum van de bon is de uiterste datum van bezoek en niet de uiterste dag dat u een reservatie kan vastleggen.
Wij aanvaarden slechts 1 cadeaubon per sessie. Het bedrag vermeld op de cadeaubon moet in één keer worden opgenomen.

  • Bij afhaling worden de cadeaubonnen mooi verpakt.
  • Onze cadeaubonnen kunnen afgehaald worden (na afspraak per Tel 0479 23 19 47/SMS/Mail martine.vanderstaey@hotmail.com) tegen cash betaling.