Cadeaubon

Schenk iemand een luxueuze ontspanning

Wenst U iemand een leuk geschenk te geven, maar weet U niet goed wat ? Dan hebben wij voor U de ideale oplossing. Een cadeaubon van Sauna Ambiente is het perfecte geschenk voor verjaardagen, valentijn, feestdagen, trouwfeesten,… of gewoon iemand verrassen met een unieke ervaring. U hebt de keuze uit verschillende SAUNA arrangementen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan cadeaubonnen welke wij voor u steeds mooi verpakken, indien u de bon komt afhalen. Cadeaubonnen kunnen gedurende de aangegeven periode op de bon verbruikt worden, zowel overdag als 's avonds, behalve op zon- en feestdagen, bepaalde vakantieperiodes en speciale actieperiodes bepaald door Sauna Ambiente (Valentijn, promo acties, last minutes, kortingen..). De bon is niet inruilbaar voor een andere geschenkbon of geld en kan slechts éénmaal gebruikt worden. De geldigheidsdatum van de cadeaubon wordt NIET verlengd, om welke reden dan ook. Reservaties met cadeaubonnen kunnen enkel telefonisch (niet online) of per mail aangevraagd worden. Wij raden u aan om tijdig (zeker 1 maand op voorhand) te reserveren indien u over een cadeaubon beschikt teneinde een geschikte datum voor u te vinden. De cadeaubon wordt in geen elk geval verlengd. Indien u laattijdig belt, kunnen wij niet meer garanderen dat er nog beschikbare sessies zijn. Lastminutes komen niet in aanmerking voor een cadeaubon. Wij aanvaarden slechts 1 cadeaubon per sessie. U heeft de keuze uit volgende mogelijkheden:
  • U bepaalt zelf de waarde van de bon waarmee de gelukkige ontvanger van de cadeaubon uit ons assortiment kan kiezen.
  • U stelt zelf een pakket samen waarvan de gelukkige ontvanger van de cadeaubon gebruik kan maken.
  • Onze cadeaubonnen kunnen afgehaald worden (na afspraak per Tel/SMS/Mail)
  • Onze cadeaubonnen kunnen verstuurd worden per aangetekende post ( supplement 10€ verzendingskosten)
  • Onze cadeaubonnen kunnen online besteld worden, door u afgeprint (met een afbeelding van ons complex) na betaling om vervolgens te overhandigen aan de gelukkige !

Koop hier uw cadeaubon

Indien u graag meer informatie wenst mag u steeds contact opnemen : contacteer ons! Rekening voor overschrijving : BE96 6451 9795 4605 (gelieve het woord “cadeaubon” te vermelden)